LYCKA VARAR INTE FÖR EVIGT

Kan börja meddela att vi har haft det tokbra på sistone. Fått känna på lyxliv i två veckor. Petra, maija och christoph åkte precis härifrån, så himla tråkigt! Kommer inte träffa maija på ett år nu... är lite vårt eget fel kanske men ändå bajstråkigt! Våra två älskade syskonbarn som bara växer så det knakar.
Men det finns väl ingen lycka som vara för evigt? nej, inte i denna staden iallafall. Håkan skulle räkna vår lilla spargris(läs: vinflaska, ja vi tog det så man var tvungen att slå sönder den för att ta pengarna) som vi lagt i sedlar i sen maj förra året. Vi har varit så spända på hur mycket som skulle finns i flarran. Många gånger har vi velat slå den i väggen :) Men igår fick vi, lära oss av våra misstag kanske? någon jävla idiot har antingen bytt ut flaskan till en massa endollarssedlar eller fiskat upp typ allt. För där var bara femtiodollar.... Vi är så jävla besvikna och arga! någon som vi känner/träffat är en tjuv. fitta! dra åt skogen, fortare än kvickt.

Ikväll ska vi fira Helena som har tagit sin graduation. Skål för det!
Go och gla´ kexchokla. puss på stjärten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heej sötast! Kul att ni har de bra!
Hoppas du skojjar om det me flaskan!!!! Jag la ju i 150 dollar när jag å frida va där! Va fan! Riktigt illa! Kan inte fatta hur man kan göra så mot er! Shit va arg jag blev nu! Hoppas den skyldige har nån skam i kroppen å erkänner!

Ha det fint älski! Saknar er! PUSS Kajsa

Skicka en kommentar