JAG HAR LYCKATS

Har fått dille på att baka här hemma som ni kanske märker. Detta hasselnötsbrödet bakade jag idag och herre min milde vad knäsvag jag blev... SÅ HIMLA GOTT! Slår alla andra bröd jag bakat med hästlängder.

Recept
2 dl havregryn
5 dl siktat dinkelmjöl
1 dl russin
1 dl grovhackade hasselnötter
2 tsk bikarbonat
1 nypa salt
4 dl naturell yoghurt
3 msk agave sirap
1 rivet äpple

Blanda alla torra ingredienser. Rör sedan ner yoghurten och det rivna äpplet. Häll ner smeten i en bakplåtsklädd brödform och strö över linfrön. In i ugnen på 175C i ca 80 minuter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dööör va gott det låter! Ska testa och baka med detsamma! :)
/kram Lovisa

Skicka en kommentar