happy like a bird

helgen är snart slut och vi laddar för en ny vecka. ny vecka med nya erfarenheter och mål. har fullspäckat schema och massa viktiga papper som ska fyllas i.
fick en riktigt bra helg! började lördagsmorgonen med pannkakor, av någon konstig anledning är pannkakor -till frukost- ett måste på helgen. sen fick vi en rejäl överraskning när mailet från deklarationen kom! så långa smileband har jag nog aldrig haft! 
skulle åka ut till JFK för att hämta en praktikant som håkan ska ha i 6 veckor. började bra, med tunnelbana och allt var i tid. vi råkade dock åka ett stopp för långt. kom upp i mörkaste brooklyn klockan 8 på kvällen (inget att rekommendera) i hopp om att hitta rätt buss som skulle ta oss till flygplatsen. haha, väl på bussen så är vi dom enda vita och troligen dom enda som inte vet var tusan vi är någonstans. men vi lyckades komma helskinnade till flygplatsen och tog en välförtjänt taxi tillbaka. 
idag började vi med brunch, sen har vi promenerat genom hela lower manhattan. så skönt i detta (vår)väder. avslutade eftermiddagen med värmande röster från sverige. älskar min familj! 
nu blir det mat & film! puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Ungefär som när jag åkte buss till Richmond!!
Man känner sig rätt så liten i världen.
Paps

Skicka en kommentar